Овен. Започва да си бърка в носа внезапно и с настървение.

...
Овен. Започва да си бърка в носа внезапно и с настървение.
Коментари Харесай

Как си бъркат в носа различните зодии

Овен. Започва да си бърка в носа ненадейно и с озлобление. Не търпи рецензия и препоръки от другите във връзка на своите дейности. Обикновено бъркането в носа на Овена е съпроводено с всеобщи арести, разстрели, протести, революции. В някои случаи – международна война.

Телец. Подхожда към въпроса със усърдие. Седмица преди избраното бъркане отбелязва в дневника си „ Събота, 19:04 – бъркане в носа “. Оставя телефона си на телефонен секретар, дезинфекцира си пръста. Чрез спектроменталния тест си избира ноздра. Никога не пропуща.

Близнаци. Върти се от едната ноздра към другата, тъй като не може да реши в коя да си бръкне. В резултат на това, не бръква в нито една, само че остава извънредно удовлетворен от своята персона и написва стихотворение, нарисува картина или си провежда концерт за пиано с оркестър. 

Рак. Изключително свенлив, по тази причина си бърка в носа единствено в тъмна стая, за предпочитане независимо или в групи по 2,3,4 индивида. В това време мисли за непостоянството на всичко съществуващо. Често в персоналния си дневник написа бележки за своите прекарвания и усеща.

Лъв. Бърка си в носа, заобиколен от въодушевена, ръкопляскаща аудитория. Проучванията демонстрират, че бурните аплодисменти и възгласи „ Браво! Бис! Още! “ усилват с 40-47 % продуктивността на бъркане в носа на Лъва.

Дева. Като същински естет не си бърка в носа – това е под неговото достолепие и не дава отговор на морално-естетическите правила. Вместо това взе участие интензивно в разискване на трактата на Герхард Фон Крайнерщайсбург „ Бъркането в носа. Причини и последици. “, по-късно написа подробна критика и я пуска по културния канал.

Везни. Преди да си бръкне в носа добре обмисля всички „ за “ и „ срещу “ на това дело. Съветва се с другари и родственици. С психолог. С деца (ако няма свои, с тези от квартала). Прочита трактата на Герхард Фон Крайнерщайсбург „ Бъркането в носа. Причини и последици. “ Гледа на културния канал рецензията на Девата по този мотив. Отново се поучава с другари и родственици. Накрая, взима вярното решение.

Скорпион. Бърка си в носа като присвива очи лукаво като че ли сортира нова жертва.По време на този развой по-добре въобще не го докосвайте и изобщо не се приближавайте до него по-близо от 2 метра. Някои учени допускат, че в този миг Скорпионът е още по-коварен и рисков, в сравнение с през размножителния интервал.

Стрелец. Бърка си в носа пламенно, с смешки и закачки забавлява всички, до момента в който не задълбае и не си нарани пръста Но Стрелецът не унива! У него има още 9 пръста на ръцете и 10 на краката! С безграничното си духовитост Стрелецът обожава пътуванията, обикаля света, доставяйки всеки на неговия път. В края на процеса на Стрелеца са останали най-много 6 работещи пръста на ръцете.

Козирог. Бърка си в носа единствено при последна нужда. При това извиква спешна помощ, полицията, пожарната, съседите, Кубрат Пулев и Червения кръст. Така, за всеки случай… Козирогът избира да се застрахова, в сравнение с да си счупи пръста при бъркането. Респект за това.

Водолей. Сред Водолеите има най-голямо количесттво гении измежду всички други от Зодиака. Така че, вместо да се занимава с практикуването на бъркането в носа, Водолеят ще изведе формулата за съвършено бъркане, безусловно бъркане и полубъркане, след което ще извлече корени на 3, 5 и 8 степен от безспорното бъркане в носа, разграничено на 2. Но няма да спре да си играе и ще призове своя зодиакален приятел Близнаци и дружно ще напишат и опера към концерта за пиано. 

Риби. Тези приятели въобще не си махат пръста от носа. С него ядат, пият, спортуват, свирят на акордеон, вземат участие в народен митинг. Но не поради неприятни обноски, а поради непрекъснатата замечтаност и съсредоточеност в своите мисли. Те просто не помнят да си махнат пръста от носа. А когато си спомнят, към този момент е късно, тъй като е време да…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР